FesztiválFigyelő

Minden szükséges információ a magyar zenei fesztiválokról.

Utolsó kommentek

Lájkolj facebookon!

Fishing on Orfű 2011 fellépők

2011.03.17. 14:04 fesztivalfigyelo

Március 21-től kaphatóak a Fishing on Orfű más néven "Az alterfesztre" a jegyek illetve bérletek. Az orfűi fesztivál már negyedik alkalommal várja az alternatív zene kedvelőit.

A magyar zenekarok közül a rendezvényen már biztosan fellép többek között a Quimby, a Budapest Bár, a Bëlga, a Kiscsillag, a Psycho Mutants, a Subscribe, a Brains, az Óriás, a Heaven Street Seven, az Európa Kiadó, az Isten Háta Mögött, a Soerii & Poolek, az Intim Torna Illegál, a Punnany Massif, a Hősök, a Blind Myself, a Pál Utcai Fiúk és a Halott Pénz. Fellép továbbá az énekeslegenda, Tom Waits tisztelőiből álló nemzetközi együttes, a Braindogs, amelyben olyan régi ismerőseink játszanak, mint az osztrák Ripoff Raskolnikov, az angol blues-énekes, Ian Siegal, a magyarok képviseletében Kiss Tibor (Quimby), Varga Líviusz (Quimby), Varga Laca és Frenk az egykori Hiperkarmából és Nagy Szabolcs a Hobo Blues Bandből. A külföldi zenekarok palettáját az itthon már jól ismert két francia zenekar, a La Fanfare En Pétard és a Washington Dead Cats színesíti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr822747154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása