FesztiválFigyelő

Minden szükséges információ a magyar zenei fesztiválokról.

Utolsó kommentek

Lájkolj facebookon!

SZIGET FÉLÁRON!

2011.04.10. 10:23 fesztivalfigyelo

Elérkezett hát a nagy nap, amikor Te és barátaid rástartolhattok félárú Sziget bérleteitekre!

Megéri sietni, hiszen mindössze 75 jegy keresi gazdáját! 75 fő válaszhat, hogy ottalvós, vagy hazamenős bérletet választ féláron. Ha egy tippet adhatunk, mi az ottalvósra szavazunk, ugyanis egy kiadós buli után sose lehet tudni hol ér az álom :)

Vicceket félretéve nézzük mit kell tenni:

    1. Regisztrálj a csapatba: http://sziget.meex.hu/jegy/csatlakozik

 

    Csapatnév: SZIGETFELARON

    Jelszó: K5MYF6

 

    2. Amint a csapat létszáma elérte a 35 főt, minden csapattag féláron válthat bérletet, amíg ez nem teljesül, addig arányos a kedvezmény mértéke.

 

    3. Szólni a haveroknak, hiszen a 75 jegy hip-hop gazdára találhat!

 

Amit tudni kell:

    1. Megkérünk, hogy csak akkor regisztrálj a csapatba, ha a fizetési határidőnek (2011. május 31.) eleget tudsz tenni. Legyen fair play, ne vedd el másoktól a lehetőséget.

    2. 35 csapattagnál éles az 50% kedvezmény, innentől kezdve szabadrablás elvét követjük, tehát elkezdődik a helyek megvédése, ami egyet jelent a fizetéssel. Innentől kezdve annak az első 75 főnek van biztos féláras jegye, akik kifizették jegyük árát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fesztivalfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr292813714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása